En synders bekendelser…

20140928-IMG_0225-320141127-IMG_0573-2…kaffe og neglelak! Jeg må indrømme, at jeg ikke er en af de gravide kvinder, der kun har bevæget mig på dydens smalle sti i min graviditet. Jeg har ved få lejligheder brugt parfume og makeup, men kaffen og neglelakken er ikke blevet lagt på hylden, dog har jeg brugt meget mindre neglelak end før jeg blev gravid og har nok haft det på 3-4 gange under graviditeten. Når det kommer til kaffe, så har jeg nærmest fået kaffe hver dag. Jeg ved godt, at det ikke er forbudt at drikke kaffe som gravid, men jeg har et par gange oplevet at være sammen med andre gravide, der pligtskyldigt har bestilt te i stedet for kaffe, fordi der er mindre koffein i. Det har dog ikke fået mig til at lade være med at drikke kaffe, og når alt kommer til alt, så har jeg nydt hver enkelt kop kaffe i fulde drag som jeg har drukket, det tæller vel også en smule?

…og hjemmelavet iskaffe har både inden, men også igennem min graviditet været en kærkommen kaffedrik som supplement til latte, cappucino eller viennese.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *