Er spanske babyer meget mindre end danske babyer?

20141203-IMG_065520141203-IMG_0659Spøg til side, men lidt forvirret er jeg dog…

Der er flere forskellige børnetøjsmærker som jeg er faldet for blandt det spanske mærke “Bobo chooses”, der formår at lave lidt anderledes børnetøj med lidt “kant” og sjove print. Mens jeg har brugt tid på at købe diverse børnetøj er det hurtigt gået op for mig, hvor stor forskel, der er i størrelserne i forhold til de forskellige mærker. Det øverste billede viser en body fra “Soft Gallery” i størrelse 3. måned mens bodyen ovenpå er fra “Bobo Chooses”, men i størrelse 6-12 måneder. Det nederste billede viser en heldragt fra “Bobo Chooses” i størrelse 6-12 måneder mens bodyen ovenpå denne (ligeledes “Bobo chooses”) er størrelse 6-12 måneder (nøjagtig samme størrelse som den øverste body på det første billede), dog er heldragten kæmpe i forhold til bodyen. Forvirring eller ej, så bliver det en fornøjelse, når vores lille pige vokser sig stor nok til at kunne passe de forskellige stykker tøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *