Forkærlighed

20141203-IMG_062520141203-IMG_062920141203-IMG_0616Lige nu har jeg en forkærlighed for den gammelrosa farve som jeg næsten ikke kan få for meget af.

Det er blandt andet blevet til en finstrikket jumpsuit i uld fra H&M fra deres kollektion “All for children”. “All for children” er et samarbejde med Unicef, hvor H&M støtter Unifcefs arbejde med udsatte børn med 25% af salgsprisen, hvis man køber tøj fra deres “All for children” kollektion. Nu er jumpsuiten endnu ikke afprøvet, men den virker til at være af en fin kvalitet og den føles blød og lækker – lige hvad en lille baby har brug for.

Derudover er det blevet til et par strikket leggins med knapper fra “Zara” (de findes også i en grå version, der også er rigtig fin).

Ellers sukker jeg hver gang jeg kigger på min neglelak fra “Appeal” – mest af alt, fordi jeg får lyst til at tage den på, men for babys skyld prøver jeg at nedtrappe forbruget af neglelak.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *