Fristelser

20140913-IMG_0109-320140913-IMG_0114-320140920-IMG_0169-320141203-IMG_066720141203-IMG_0691Jeg synes at fristelserne er mange nu hvor jeg er på barsel, især fordi der er mere tid til at gå i køkkenet. Det er blandt andet blevet til LCHF-lækkerier såsom panna cotta med mangolåg efter Jane Faerbers opskrift i “LCHF – spis dig mæt og glad (jeg valgte dog at si mangopureen, så den blev mere “klar”  i det). Derudover tænkte jeg at panna cottaen ville gøre sig godt som en slags kage, hvor bunden var chokoladekage, så den lavede jeg også i en LCHF-version. Jeg kom dog til at bruge en for stor springform, så kagen blev mere flad end jeg havde planlagt. Derudover er det blevet til en omgang vaniljefudge efter denne opskrift. Billederne er taget lige efter at fudgen havde været i fryseren – de tøede dog hurtigt op. Fudgen er lavet på smør og fløde og er en fed sag, men de smager virkelig godt, og det gode er, at man ikke selv kan holde til at spise hele portionen selv. Næste gang tror jeg dog, at jeg vil prøve at overtrække fudgen med chokolade samt lave en lakridsversion.

Og hov, jeg glemmer helt, at jeg også har været i gang med at lave hjemmelavet marcipan uden sukker, en sand fornøjelse, men jeg fik ikke lige taget billeder af lækkerierne, men jeg tror ikke, at det bliver sidste gang, at jeg laver hjemmelavet marcipan. Jeg har tidligere lavet hjemmelavet marcipan og må indrømme, at den sukkerfri version godt kan hamle op med den traditionelle af slagsen.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *