Når der går mormormad i den…

20141126-IMG_0523-220141120-IMG_0464-220141120-IMG_0447-220141203-IMG_0693Der er gået “mormormad i den” her på min barsel i forhold til noget af madlavningen (don’t ask why).

Det er blandt andet blevet til:

– Smørrebrød med roastbeef med hjemmerørt remoulade, friskrevet peberrod på hjemmelavet, glutenfrit kernebrød.

– Citronfromage uden sukker (sødet med stevia) med masser af citron (billedet er dog taget inden citronfromagen kom i køleskabet for at stivne).

– Hjemmelavet frikadeller med chiafrø og flødestuvet hvidkål med citron (billedet er taget dagen efter, hvor frokosten bestod af rester fra aftensmåltidet).

Måske undrer du dig over, hvorfor pokker jeg skriver om kernebrød uden gluten, stevia og chiafrø. Det gør jeg, fordi vi primært lever efter LCHF principperne, men mere om det en anden dag.

Hvilken ret bliver den næste “mormorret”? Jeg ved det ikke endnu, men går lidt med tanken om boller i karry og ellers er der en pakke økologisk flæsk i fryseren…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *