Kan det lade sig gøre at få en smertefri fødsel?

20141228-IMG_1027Jeg ved det ikke endnu, men jeg har deltaget i et kursus, der hedder “Smertefri fødsel” efter Anja Bays metoder. Metoderne bygger blandt andet på vejrtrækningsteknikker, afspænding og visualisering. Jeg er som sådan ikke bange for at føde, tværtimod så har jeg hele tiden set frem til at skulle føde, men når alt kommer til alt, så er jeg en af de kvinder, der gerne vil være forberedt, så meget som det nu lader sig gøre. Og følelsen af at være forberedt er faktisk den jeg har lige nu. Hvorvidt fødslen bliver smertefri ved jeg ikke, og jeg har bestemt ikke en forventning til, at det hele bliver som at “smutte en mandel”,  men jeg er ved yderst god mod, og det giver mig masser af tryghed, at jeg føler mig forberedt.

Jeg ser frem til at kunne komme med en endelig status af fødslen – smertefri eller ej…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *