Gode venner og Sankt Biksdag

20150101-IMG_109820150101-IMG_110020150101-IMG_1102Jeg sidder og sorterer billeder fra kameraet og bliver dels mindet om 1. januar, men også hvor dejlige venner vi har. Sammen med vores venner er 1. januar blevet omdøbt  til “Sankt biksdag”, da vi i år, men også sidste år afsluttede dagen med hjemmelavet biksemad (forinden var dagen brugt i stuen med dyner i sofaen og på luftmadrassen, snacks, rester og utallige timers tv-steneri med “Downton Abbey”. Og når jeg ser billederne, der minder mig om en hyggelig dag, så er det, at jeg bliver taknemlig for, at vores venneflok dels indeholder en masse dejlige, men også forskellige mennesker, og at vi sammen med dem bare kan være os selv uden så mange dikkedarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *