Gode venner og Sankt Biksdag

20150101-IMG_109820150101-IMG_110020150101-IMG_1102Jeg sidder og sorterer billeder fra kameraet og bliver dels mindet om 1. januar, men også hvor dejlige venner vi har. Sammen med vores venner er 1. januar blevet omdøbt  til “Sankt biksdag”, da vi i år, men også sidste år afsluttede dagen med hjemmelavet biksemad (forinden var dagen brugt i stuen med dyner i sofaen og på luftmadrassen, snacks, rester og utallige timers tv-steneri med “Downton Abbey”. Og når jeg ser billederne, der minder mig om en hyggelig dag, så er det, at jeg bliver taknemlig for, at vores venneflok dels indeholder en masse dejlige, men også forskellige mennesker, og at vi sammen med dem bare kan være os selv uden så mange dikkedarer.

En kommentar

Syam

Hej Mette.Fine fine futter, og en anlese misundelig over de er blevet se5 gode. Jeg har prf8vet et par gange at strikke filtede futter, men de er bare blevet Sc5 smalle efter de har ve6ret i vaskemaskinen. Det er en opskrift fra Hjertgarn jeg har brugt, ligner me5ske lidt den dine futter er lavet i ??? Og det anbefalede Lima/Peru garn. Hvordan mon du griber filtningen an ??? Te6nker om jeg gf8r et eller andet galt siden de ikke er blevet helt gode ???Modtagerne blir da helt ekset med de her, hvor er de heldige :o)

Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *