Om at dase…

20150329-IMG_189020150329-IMG_189120150329-IMG_1878Der er ingen tvivl om, at vores liv har ændret sig siden vi har fået V, og der er tider, hvor vi mindes impulsive cafébesøg, biografture og koncerter, men vi prøver at få det bedste ud af “vores nye liv”. Vores familiære netværk er langt væk, så der er ikke bedsteforældre eller andre familiemedlemmer som vi lige kan trække på, hvis vi skulle få lyst til at komme ud men tilgengæld har vi gode venner, der gerne træder til, og det betyder alverden. Uden at være alt for meget superoptimist og kvalm at høre på, så tror jeg, at det er vigtigt, at vi husker at kombinere vores savn med det vi kunne før sammen med ting som vi nu kan gøre i stedet, så det hele ikke bliver en ren jammerdal med “åh-vi-kan-heller-ingenting-nu-hvor-vi-har-fået-en-baby”. Det er en fælde vi nok ikke undgår at falde i, men jeg nægter at falde i den alt for mange gange.

Derfor var søndagen ekstra god, da  vi gjorde noget af det som vi er allerbedst til – nemlig at dase! Morgenmaden blev til brunch med røræg og pølser, smoothie og en kæmpe kande kaffe alt imens lille V tog sig en formiddagslur (og ja, vi er ikke helt voksne endnu, da det hele blev indtaget i sofaen med nedrullede persienner og stenertv).

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *