Børnetøjs favoritter del. 1 – By Heritage

20150403-IMG_200220150407-IMG_222320150320-IMG_1666Forleden skrev jeg lidt om mine fejlkøb af børnetøj. Jeg har efterhånden fået sporet mig ind på nogle børnetøjsmærker, som er blevet til  mine favoritter og “By Heritage” et af dem. By Heritage er et svensk produceret børnetøjsmærke, der laver lækkert økologisk børnetøj. Tøjet er lavet af blødt bomuld, og det sidder super fint på en lille babykrop og en meget vigtig detalje: tøjet holder sin oprindelige pasform – what’s not to like?. Jeg elsker de fine rolige nuancer med små detaljer som f.eks. at bukserne som V. har på (dusty pink)) er suppleret med et gråt bindebånd. By Heritage sælger desuden også andre ting som f.eks. sengetøj, tæpper og nusseklude.

Men hvad med Jer, er det et mærke, der falder i Jeres smag?

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *