Edderkopper så store som…

20150323-IMG_171220150328-IMG_1857…håndflader, altså hvis du spørger mig (måske med en lille overdrivelse, døm selv…). Jeg har gennem årene nogenlunde fået tøjlet min skræk for edderkopper,så meget at jeg ikke løber, når jeg ser en edderkop og nu selv kan fjerne dem med køkkenrulle eller støvsuger. Der er dog bare lige den undtagelse, at når edderkopperne kommer op i en bestemt størrelse, så begynder min puls alligevel at stige og mine håndflader bliver svedige. Af en eller anden grund er edderkopperne ret så store her hvor vi bor. Det er sjældent, at vi har edderkopper, men når de så er der, så er det virkelig også de store af slagsen, der melder deres ankomst! I sidste uge havde vi blandt andet besøg af den fætter, der er foreviget på det øverste billede ( og som endte sine dage i vores støvsuger, ha!). Samme aften som gigantedderkoppen havde endt sine dage stod jeg i stuen, da min kæreste sagde: – Det er da utroligt med de store edderkopper, nu er der igen én herinde. Panisk fik jeg spurgt til, hvor den var og min kæreste svarede, at den var lige bag mig på V’s legetæppe, hvortil jeg lavede et kæmpe hop og smed det jeg havde i hænderne indtil jeg så, hvilken “edderkop”, der var på legetæppet! Hos mig går edderkoppejokes ikke ustraffet hen…

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *