Kan babyer læse?

20150407-IMG_228620150407-IMG_229320150407-IMG_2302V. er allerede nu glad for bøger. Selvfølgelig forstår hun ikke, at det er bøger, og at bøger kan læses, men hun elsker at sidde og kigge på billederne med farverne, savle i dem og ofte prøver hun ihærdigt at tage tegningerne “op”, og når det ikke lykkedes (no wonder), så brokker hun sig højlydt. Jeg har selv altid været lidt af en “læsehest”, og jeg skal lige vænne mg til, at jeg ikke får læst så mange bøger nu hvor vi har fået lille V., men bare det, at der bliver plads til at få læst en bog engang imellem gør mig glad og tilfreds.

Mangler I nogle gode børnebøger, så kan Jakob Martin Strids børnebøger varmt anbefales, hans illustrationer er fantastiske, og han formår at skrive børnebøger, der er spækket med humor på flere niveauer – både for børn og voksne. Og en lille indrømmelse herfra –  jeg læste hans bøger inden vi fik lille V., så voksen er jeg nemlig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *