Madglimt fra denne uge

20150413-IMG_2392 20150413-IMG_239720150414-IMG_242420150416-IMG_2468Vi prøver så vidt muligt at lave en madlan til hver uge. Det er dog ikke altid, at vi følger madplanen fuldstændigt, men det er rart at have lidt at gå efter, så vi ikke skal stå og finde ud af, hvad vi gerne vil have at spise, når først det er ved at være tid til at spise. I denne uge har der været ekstra mange grøntsager på menuen og lidt mindre kød. Det er blandt andet blevet til:

-Ovnbagte butternutsquash med feta og rosmarin med rødbedesalat med peberrod, valnøddeolie og frisk citronsaft.

– Blomkålsmos med gurkemeje med flødestuvet champignoner, frisk spinat og hvidløg.

-“En-slags-boller-i-karry” med frisk koriander, sesamfrø, chili og soya med broccoli som tilbehør.

I aften står den på resterne af “En-slags-boller-i-karry” og weekendmaden bliver vist noget i stil med retter, der består af “vi-skal-have-brugt-grøntsagerne-fra-køleskabet-agtigt-noget”.

En kommentar

Hebergement web

Humoret stiger mange grader og jeg gl?der mig sa meget til at tage fat pa denne uge inkl solskin, sommervejr, grillaftener og frokostpauser i haven.

Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *